+31 70 - 22 11 693 info@youvastgoed.nl

YOU vastgoed

Aankoop, Verkoop, Verhuur, Beheer, en Investeren in vastgoed.

Makelaar Den Haag e.o.

bij ons draait het om u!

Makelaardij | Beheer | Investeren

YOU services

YOU | Beheer

Uw vastgoed kan op maat worden beheerd; van een frequente inspectie tot onderhoud en verhuur-beheer.

Voor hen die niet de mogelijkheid hebben eigen vastgoed te beheren of dit liever in handen plaatsen van professionele partijen.

YOU | investeren

Beleggingsadvies en ontwikkelen van vastgoed investeringsmogelijkheden, direct of indirect, en individueel of in vennootschapsverband. Naast een rendementsberekening, en onderzoek in de haalbaarheid van de voorgenomen vastgoed belegging, omvat de dienstverlening de bemiddeling en begeleiding in het gehele proces van acquisitie.

YOU services

YOU | Makelaardij

Omvat alle diensten voor de verkoop en/of verhuur van residentieel vastgoed. We maken gebruik van foto’s, video, 360 graden foto’s, plattegronden, maar ook zijn er mogelijkheden tot schoonmaak, renovatie, en inrichting om het gewenste resultaat te bereiken. Lees verder…

YOU | Beheer

Uw vastgoed kan op maat worden beheerd; van een frequente inspectie tot onderhoud en verhuur-beheer. Voor hen die niet de mogelijkheid hebben eigen vastgoed te beheren of dit liever in handen plaasten van professionele partijen.

YOU | Investeren

Beleggingsadvies en ontwikkeling van vastgoed investeringsmogelijkheden, direct- of indirect, en individueel of in vennootschapsverband. Naast een rendementsberekening, en onderzoek in de haalbaarheid van de voorgenomen vastgoed belegging, omvat de dienstverlening de bemiddeling en begeleiding in het gehele proces van acquisitie.

over YOU

Aan- & Verkoop, Aan- & Verhuur, Beheer, en Investeringen in vastgoed

YOU vastgoed, een dochter van Rehenergy, is  een samenwerkingsverband van verschillende partners die diensten verlenen op het gebied van vastgoed. We vinden dat de vastgoed markt duurzamer en transparanter kan en moet, de klant echt centraal dient te staan, en professionele organisatie mag verwachten.

Daarom:

  • Zo min mogelijk papierwerk
  • Altijd bereikbaar
  • Maatwerk: U bepaalt als klant wat U wilt dat wij doen, en U bent in controle wat U dat kost of oplevert

HET DRAAIT OM U !

YOU | Makelaardij: aan- en verkoop bemiddeling, en aan- en verhuur begeleiding van woningen. Met aandacht voor uw wensen, en advies en begeleiding op maat. Ook hebben we aandacht voor vragen en mogelijkheden die met de aan-of verkoop met zich meebrengen, bijvoorbeeld verhuizingen, inrichting en bouwkundig advies. Onze slogan is ‘makelen en meer’.

YOU | Beheer: op maat gemaakte dienstverlening om uw vastgoed bezit te beheren. Een goede manier of uw bezit (tijdelijk) uit handen te geven, of het nu om verhuur, tijdelijk beheer of leegstandsbeheer. Ook is begeleiding mogelijk, bijvoorbeeld van het opstellen van contracten.

YOU | beleggingen: direct of indirect  beleggen in residentieel vastgoed. Via YOU kunt u vastgoed aankopen en verhuren, alleen of tezamen met anderen via investeringsvehikels als bijvoorbeeld een Commanditaire Vennootschap.

Graag leggen wij u in een persoonlijk gesprek meer uit over de diverse mogelijkheden.

* YOUvastgoed houdt zich aan de Algemene voorwaarden zoals gesteld door de vastgoed brancheorganisaties.

Bescherming persoonsgegevens (AVG / GDPR)

YOU | Makelaardij

Bekijk hier ons aanbod

Naast woningen te koop biedt YOU:

Verkoopbegeleiding: U kunt kiezen wat U wilt dat YOU voor U doet: van slechts het plaatsen van Uw woning tot een volledig verzorgde dienstverlening.

Aankoop- & Aanhuurbemiddeling: voor een vaste prijs wordt er voor u bezichtigd, gewaardeerd, onderhandeld en contracten bekeken.

Begeleiding of bemiddeling houdt in dat wij U in het gehele proces van de verkoop, aankoop, verhuur of aanhuur van Uw gewenste huis of appartement zullen bijstaan, op de manier die U wenst.

Short-Stay beheer: kort verhuur van vastgoed, rendementsberekeningen, check-in/out, schoonmaak, klantcontact en klantbeheer.

YOU | Makelaardij

Te koop:

Oude Middenweg 80
Den Haag

YOU | Makelaardij

Aankoop- & Aanhuurbemiddeling: voor een vaste prijs wordt er voor u bezichtigd, gewaardeerd, onderhandeld en contracten bekeken.

Bemiddeling houdt in dat u wordt begeleid in het gehele proces van de aankoop of aanhuur van het door u gewenste huis of appartement.

Contact

Neem voor vragen en informatie contact met ons op.

Oude Middenweg 17
2491AC Den Haag

070 – 22 11 693

Laat een bericht achter

YOU vastgoed

Oude Middenweg 17
2491AC Den Haag
070 – 22 11 693

BEDRIJFSGEGEVENS

KVK nummer 63015730
BTW nr NL001108836B06
Bank NL48 BUNQ 2290 4145 14